Sentral- og regionalnett

Kundene våre har tilgang på den samlede kompetansen og kapasiteten vår mot det sentrale og regionale kraftnettet i Norden. Vi jobber gjerne tverrfaglig og på tvers av landegrensene for å gi kundene den beste kvaliteten i leveransene, og vi kan skreddersy leveransene etter behov.

Innen sentral- og regionalnett tilbyr vi produkter og tjenester innen transformatorstasjoner og kraftkabler. Infratek tilbyr også et bredt spekter av vedlikeholdstjenester. Vi er ikke knyttet opp mot noen spesifikke utstyrsprodusenter og kan derfor tilby kunden de beste løsningene uavhengig av produsenter.
 

nett.jpg

Transformatorstasjoner

Infratek er en totalleverandør innen bygging av transformatorstasjoner, og bidrar helt fra designfasen til en transformatorstasjon er klar til å settes i drift.

Transformatorstasjoner

Vi gjør også ombygginger og utvidelser av eksisterende transformatorstasjoner, samt testing.

Infrateks har spesialistkompetanse innen vedlikehold av transformatorstasjoner, inkludert renovasjon av transformatorer som et supplement til standard vedlikeholdstjenester. 

 

Kabler

Infratek tilbyr prosjekttjenester innen høyspenningskabler og har høyt kvalifisert personell til å håndtere skjøter og termineringer fra ledende kabelprodusenter og utstyr opp til 420 kV. 

Kabler

Innen oljekabler og XLPE-kabler har vi spisskompetanse både innen reparasjoner og vedlikehold. Vi tilbyr også spesialtjenester som sjekker av oljekvalitet, kabelinspeksjoner og tilstandskontroller.
 

Vedlikehold

Infratek har kompetanse innen vedlikehold av materiell fra alle utstyrsleverandører som benyttes i kraftrelatert kritisk infrastruktur i dag.

Vedlikehold

Våre vedlikeholdstjenester inkluderer preventivt vedlikehold og beredskapssystemer for transformatorstasjoner og nettstasjoner, i tillegg til fjernstyrte styringssystemer. Som en del av vårt konsept innen renovasjon av transformatorstasjoner, har vi egne verksteder for reperasjon av transformatorstasjoner og vi tilbyr også avanserte vedlikeholdstjenester på stedet. På den måten kan vi tilby en høy grad av pålitelighet og oppetid for netteiere.

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...