• Til dere som driver med elektriske installasjoner!

  Tenger dere hjelp ved skjøting av lavspentkabler? Vi hjelper dere gjerne!
 • Events

  Trenger du strøm til en festival eller en event, klikke på oss til høyre, så hjelper vi deg med planeringen av strømforsyningen for ditt arrangement!

Caser/Events

Klikk på et av bildene under for å lese om casen

Kunde:
Telemarkstreffet AS
Sted:
Bø, Telemark
Arbeid utført:
Elektro og aggreggatarbeid

Infratek Reservekraft var hovedleverandør av strømmen dvs. kabler og distribusjon ved en av Norges største treff som markerer starten på russetiden.

Infratek Reserverkaft leverte strøm til bland annet:

 • Scene
 • Russebusser
 • Handlegate
 • Overnattingstelt

Disse blev levert fra 2 stykken 500 kVA aggregater som gikk synkront med lastdeling.

 • Innslippsområde
 • Sanitet
 • Kontrorer

Disse blev levert fra et stykk 150 kVA aggregat.

Da det var behov for både 230 volt og 400 volt, leverte vi også transformatorer.

Da arrangementet valgte å bruke Cashless som betalingssystem måtte vi også levere et eget sikret strømsystem for dette.

Se bilder fra casen

Kunde:
Live Nation
Sted:
Telenor Arena
Arbeid utført:
Elektroarbeid

Infratek Reservekraft var hovedleverandør av konsertstrømmen dvs. kabler og distribusjon ved Katy Perrys seneste besøk i Norge i Telenor Arena.

Infratek Reserverkaft leverte strøm til bland annet:

 • Scene
 • Backstage
 • Følgespotter
 • Catering avdeling
 • Bussparkering

Personell fra Infratek var også i beredskap før, under og etter konserten.

Se bilder fra casen

Kunde:
Sørenga Utvikling
Sted:
Oslo, Norge
Arbeid utført:
Byggestrøm

Avdelingen for reservekraft i Oslo har levert løsninger for byggestrøm til Sørenga Utvikling. Det gamle havneområdet midt i Oslo sentrum er en ny bydel med 850 leiligheter og ca. 2500 beboere, og er blant de mest omtalte byggeprosjektene i Norge de siste årene. 

- De provisoriske strømløsningene fra Infratek er nervene og blodårene i dette utbyggingsprosjektet. Infratek har levert løsningen for tre av byggetrinnene i prosjektet, noe som totalt dekker fem byggeplasser, forteller utbyggingssjef Petter Odlang i Sørenga Utvikling, som er svært fornøyd med leveransen fra Infratek.

- Jeg gir reservekraftavdelingen de beste skussmål. Medarbeidere kommer når de skal, og vi har et godt samarbeid med prosjektlederen hos Infratek, sier Odlang.

Oslos nye bydel
Sørenga-utbyggingen er en del av fornyelsen i Bjørvika, hvor også Operaen og høyhusene BarCode ligger. Infratek satte opp en nettstasjon på 1000 kVA og flere byggestrømskap rundt Sørenga-utstikkeren.

- Det kreves mye planlegging for å gi strøm til et så komplisert prosjekt som dette, og vi har støtt på noen utfordringer underveis. Blant annet kuttet en gravemaskin en ledning, og vi hadde noen utfordringer med å koble oss på strømnettet. Men det løste seg, og Infratek stod på for å få jobben gjort, sier Odlang.

Om Sørenga Utvikling
Sørenga Utvikling KS bygger ca 800 boliger på Sørengutstikkeren i Bjørvika. Selskapet eies av boligbyggelaget Usbl, Backe Gruppen, Oslo Areal, Urbanium og noen investorer. Utbyggingen vektlegger arkitektur, miljø og byggeteknisk kvalitet. Fire forskjellige arkitektkontor har bidratt til å tegne de nye boligene. I tillegg til ca. 72 500 kvm boliger, vil området ha ca. 500 kvm næringslokaler, 600 parkeringsplasser under bakken, og to barnehager. Hele området skal stå ferdig i løpet av 2016.

Se bilder fra casen

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...