Om oss

Vi er Nordens ledende totalleverandør innen bygging, drifting og vedlikehold av kritisk infrastruktur med rundt 1350 ansatte. Infratek har hovedkontor i Oslo, og har mange kontorer rundt i Norge, Sverige, og Finland.

Infratek spiller en viktig rolle i samfunnet ved å sørge for at den grunnleggende infrastrukturen fungerer. Estimert er over to millioner mennesker i Norden avhengige av arbeidet vi gjør for kundene våre hver dag. Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen områder som strømforsyning, jernbanesystemer og belysning.

Infratek retter seg mot det profesjonelle markedet med et betydelig antall større virksomheter innen både offentlig og privat sektor som kunder. Med utgangspunkt i visjonen vår har vi en målsetning om ytterligere nordisk vekst, både organisk og strukturelt.

Det er et betydelig behov for vedlikehold og utbygging av infrastruktur i de nordiske landene i årene som kommer. Store investeringer er planlagt i den kritiske infrastrukturen for elektrisitet, nye energiformer og offentlig kommunikasjon. Veksten innen bygging og drifting av kritisk infrastruktur krever større og mer effektive leverandører, og vi skal være med å drive denne utviklingen. Vi er også godt posisjonert i den internasjonale vekstbransjen teknisk høysikkerhet, og vi har ledende kompetanse innen elsikkerhet. 

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...