Ledelsen

 • Lars Bangen
  Lars Bangen
  Konsernsjef

  “For å være den ledende entreprenøren innen kritisk infrastruktur i Norden skal vi alltid fornye oss og tilpasse oss markedssituasjonen. Vi skal være ledende i bransjen i denne nye vekstperioden.”

  Lars Bangen har vært konsernsjef i Infratek siden 2013. Han har siden etableringen av Infratek i 2007 hatt flere ledende stillinger i konsernet, blant annet som konserndirektør for forretningsområdet Infrastruktur. Fra 2004 var Bangen daglig leder for Hafslund Entreprenør AS, og før dette divisjonsleder for anskaffelser i Hafslund Nett AS. I perioden 2000-2002 var han divisjonsleder i Viken Energinett AS med ansvar for distribusjonsnettet i Oslo, Asker og Bærum, og fra 1998 leder for distribusjonsnettet i Oslo.

 • Vibecke Skjolde
  Vibecke Skjolde
  Finansdirektør / CFO

  “Som leverandør av en så vital tjeneste i det moderne samfunnet, der over 2 millioner mennesker er avhengige av oss, må vi alltid streve etter høyeste kvalitet i alle ledd, fra ledelse til finans og drift gjennom hele linjen.”

  Vibecke Skjolde har vært finansdirektør/CFO i Infratek siden 2010. Hun kom fra et engasjement som leder for et større effektiviseringsprogram for transportkonsernet Fjord1. Hun var før dette Head of Advisory i Mirror Accounting, et selskap i Lindorff-gruppen. Tidligere har hun vært økonomidirektør i selskapene Hurtigruten ASA og Hafslund ASA, samt økonomisjef i energiselskapene Tindra AS, Din Energi AS og Vestfold Kraft AS.

   

  I tillegg til CEO og CFO deltar divisjonsledere og stabsledere i forskjellig utstrekning i diskusjoner i konsernets ledergruppe.

   

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...