To nye styremedlemmer

Styret i Infratek AS har fått to nye medlemmer, Beate Hamre Deck og Rikke Tobiasson Reinemo. De to ble valgt inn på generalforsamlingen tirsdag 25. april.

- Beate og Rikke har en profil og bakgrunn som Infratek vil ha stor nytte av. Jeg er veldig glad for at de har takket ja til å sitte i styret, sier styreleder Bård Mikkelsen.

Beate Hamre Deck er konserndirektør HR i Bane NOR SF. Før det var hun HR-direktør i forretningsområdet Utvikling og Produksjon Internasjonal i Statoil, hvor hun samtidig hadde rollen som Statoils plassjef i Oslo. Hamre Deck har også hatt styreverv i energikonsernet BKK og vært medlem i Arbeidsgiverpolitisk utvalg i Energi Norge. Hun har tidligere yrkeserfaring fra Statkraft der hun har vært både HR-direktør og internrevisjonsdirektør, og fra revisjons- og rådgivingsselskapet Arthur Andersen. Hamre Deck er utdannet siviløkonom med spesialisering i bedriftsøkonomi ved Universitetet i Grenoble, Frankrike. Ved samme universitet har hun også Diplome d’Etudes Superieur Specialisee.

Rikke Tobiasson Reinemo driver egen investeringsvirksomhet. Hun er også styreleder i Mestergruppen AS og styremedlem i Argentum Asset Mangement AS. Tobiasson Reinemo har også vært styreleder- og medlem i Enoro Holding AS, og vært styremedlem i Stamina Group AS, Gothia Financial Group AS, Norsk Jernbanedrift AS og Pronova BioPharma ASA. Hun har tidligere vært partner i Herkules Capital, og har også bakgrunn fra konsulent- og rådgivingsselskapet McKinsey. Tobiasson Reinemo er utdannet ved handelshøyskolen BI Sandvika, siviløkonom.

Samtidig som Hamre Deck og Tobiasson Reinemo går inn i styret fratrer Lars-Ove Håkansson.

 

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...