Sykehuset Østfold Kalnes velger etterlysende ledesystem fra Infratek

Infratek har prosjektert, levert og installert etterlysende ledesystem i Østfold Sykehus Kalnes.  Dette er en av de aller største underleveransene som er tildelt på etterlysende ledesystemer i Norge.

Det nye Østfoldsykehuset er på ca. 85.000 kvm og vil bli det største bygget i Østfold. Miljøprogrammet for Kalnes setter høye krav til materialbruk, energibruk, energigjenvinning, forurensning og inneklima. Infratek har sammen med NCC Construction og Askim Entreprenør installert etterlysende ledesystemer i behandlingsbygg, psykiatriske døgnenheter og servicebygg. 

Denne type løsninger er et satsningsområde der Infratek fremstår som foretrukket leverandør og samarbeidspartner innen ledesystemer for rømning i byggverk. Produktene som er levert til Østfoldsykehuset er miljøvennlige, kostnadseffektive, gjenvinnbare og består av nedfreste punkter og ledelinjer i gulvbelegg, retningsangivelsesskilt på vegg og i himling, merking av dører og ledelinjer på vegg i trapperom. Infratek har også levert trappeneser med sklisikring og etterlysende punkter.

- Dette er en av de aller største underleveransene som er tildelt på etterlysende ledesystemer i Norge og bekrefter at denne type produkter nå er akseptert som kostnadseffektive og trygge løsninger for evakuering i byggverk, sier Bjørn Geeves i Infratek.

alt

Sykehuset åpnet dørene for første gang 4.mai og 2. og 3. november flytter resten av Sykehuset Østfold Fredrikstad til Kalnes der hele sykehuset settes i drift. Sykehuset vil gi 300.000 østfoldinger et godt tilbud i framtiden.

- Vi ønsker Østfold Sykehus Kaldnes til lykke med et topp moderne sykehus med nytenkning innen pasientbehandling, teknologi og organisering, avslutter Geeves på vegne av Infratek.

alt

04/06/2015

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...