Skal lede selskapskommunikasjon og samfunnsansvar

Jørgen Thaule (51) er ansatt som leder for selskapskommunikasjon og samfunnsansvar i Infratek-konsernet.

- Det er en ny overordnet rolle i Infratek-konsernet. Vi ønsker å styrke vår synlighet i markedet og i befolkningen generelt. Både i Norge, Sverige og Finland. Og fokuset på samfunnsansvar og oppfyllelse av dette blir stadig viktigere. Jørgen har en solid faglig bakgrunn som passer oss veldig bra. Han vil være en viktig bidragsyter for utviklingen av konsernet, sier konsernsjef Lars Bangen.

Jørgen Thaule vil ha det overordnede ansvaret for ekstern og intern informasjon, utøvelse av samfunnsansvar, branding og omdømmeforvaltning. Thaule har tidligere blant annet vært direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Telenor Broadcast Holding, informasjonsdirektør i Canal Digital og som informasjonssjef i Norges Televisjon vært ansvarlig for den nasjonale PR- og informasjonskampanjen for overgangen fra analog- til digital-TV i Norge.
Thaule har også lang pressebakgrunn, blant annet fra VG der han har vært både nyhetssjef, reportasjeleder og reporter.

- Infratek spiller en viktig rolle i det moderne nordiske samfunnet. Selskapet har en solid posisjon, men ønsker samtidig vekst og utvikling. Det er en spennende reise jeg har lyst å være med på, sier
Jørgen Thaule som er utdannet fra  Norges Journalisthøgskole.

Jørgen Thaule begynte som leder for selskapskommunikasjon og samfunnsansvar i Infratek 1. mars, og rapporterer til konsernsjef Lars Bangen.

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...