Samarbeidsavtale mellom Svensk Handel og Infratek

Som resultat av en samarbeidsavtale med Svensk Handel skal Infratek gi 12 000 medlemmer tilgang til de den nyeste teknologien innen elektronisk varesikring. 

Svensk Handel er en medlemsdrevet organisasjon med over 12 000 medlemmer med til sammen 23 0000 arbeidsplasser innen grossist- og detaljhandelen. Gjennom en samarbeidsavtale mellom Svensk Handel og Infratek vil alle medlemmene få spesialtilbud med den aller nyeste teknologien innen elektronisk varesikring, med en pris som tidligere bare har vært oppnåelig for de store butikkjedene.

Infratek har agenturene på de største merkevarene innen både de tradisjonelle alarmteknikkene RF (radiofrekvens) og AM (akusto magnetisk) og kan skreddersy løsninger for hver enkelt kunde. Infratek driver også utviklingen på varesikringsfeltet videre innen RFID (Radio Frequency Identification), kildemerking og alarmetiketter som både er usynlige og som ikke kan reaktiveres.

- Vi valgte Infratek som samarbeidspartner fordi de har riktige løsninger til riktig pris. Vi ser frem til å tilby dette til våre medlemmer, sier Per Geijer, sikkerhetssjef i Svensk Handel.

- Muligheten til å få samarbeide med Svensk Handel betyr veldig mye for oss og det er en god bekreftelse på at vi leverer kvalitet i hele kjeden fra prosjektering til installasjon og service, sier Hans Molin i Infratek.


For mer informasjon, kontact: 

Roy Tuhus, Nordic director product management & business development, Infratek Sikkerhet
+47 918 44 050, roy.tuhus@infratek.no 

Hans Molin, VD/MD Infratek Säkerhet Sverige
+46 8 564 727 13, hans.molin@infratek.se

 

08/06/2017

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...