Rockwell Collins velger Infrateks sikkerhetsløsninger

Infratek skal installere katastrofevarslingsalarm for den amerikanske fly- og forsvarsleverandøren Rockwell Collins. Da selskapet flytter til nytt kontor utenfor Stockholm, krever det nye og innovative sikkerhetsløsninger.

​Rockwell Collins er et multinasjonalt selskap som leverer kommunikasjonsløsninger og elektronikk, hovedsaklig til fly- og forsvarsindustrien. Den svenske avdelingen fokuserer på satelittkommunikasjon for nødsituasjoner ved store katastrofer. De produktene som utvikles i Sverige anvendes blant annet av NATO og det amerikanske forsvaret, samt store TV-selskap som CNN og BBC. Med tanke på at Rockwell Collins jobber i en utsatt bransje, har de helt spesielle sikkerhetskrav.

Infratek har sammen med Tyco designet en integrert sikkerhetsløsning som tilfredstiller Rockwell Collins strenge krav. Det som gjør løsningen spesiell er at Rockwell Collins kontor i Sverige er en del av et katastrofevarslingssystem som omfatter hele selskapet. Det gjør at hovedkontoret ved naturkatastrofer eller andre trusler kan kommunisere direkte med alle sine medarbeidere verden over. Infratek skal via IP koble opp systemet slik at det kommuniserer med hovedkontoret i USA.

- Vi har store krav til driftssikre og innovative sikkerhetsløsninger. Vi jobber i en utsatt bransje, og det globale katastrofevarslingssystemet er en trygghet for alle våre ansatte over hele verden. Infratek kunne med sin ekspertise og sine løsninger, levere akkurat det vi hadde behov for, sier Johanna Lindquist, administrerende direktør for Rockwell Collins i Sverige.

Foruten varslingssystemet innenholder løsningen fra Infratek blant annet også innbruddsalarm, adgangskontrollsystem og kameraovervåkning.

– Vi er veldig stolte over at Rockwell Collins har valgt Infratek som sikkerhetsleverandør. Med tanke på de unike funksjonskravene de stiller, er det både et spennende og utfordrende prosjekt å ta fatt på. Takket være samarbeidet vårt med Tyco, har vi designet en løsning som tilfredsstiller de strenge funksjonskravene fra Rockwell Collins, sier Hans Molin, administrerende direktør for Infratek Sikkerhet i Sverige.

16/05/2013

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...