Nye lærlinger godt i gang

Infratek har i år tatt inn åtte lærlinger, som denne uken har hatt sine første kursdager.

Som energimontørlærling i Infratek er du en del av en egen avdeling som har fokus på fagopplæring. Og det var en spent gjeng med lærlinger fra henholdsvis Oslo, Romerike og Østfold som fikk introduksjon og omvisning på Alnabru mandag. 

- Det blir fint å endelig gjøre noe praktisk, ikke bare sitte på skolebenken. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Sindre Ormset. 

alt

alt

Aller første dag på Infratek. Lærlingene fikk utdelt arbeidsklær, og holdt presentasjoner om hverandre for å bli bedre kjent. 

 

Og det hviles ikke på laurbærene. Allerede tirsdag begynte det fem uker lange introduksjonskurset.

- Kurset holdes som tidligere på Frogner. Vi går rett i gang med klatrebelter, sko og øving i stolper. På torsdag blir det heldags førstehjelpskurs, og neste uke vil Opplæringskontoret for Elektrofag Romerike holde kurs. Det er viktig for oss å gi lærlingene våre god opplæring og oppfølging, forteller leder for fagopplæringsavdelingen i Infratek Jørn Yngve Jensen. 

alt

Fra tirsdagens stolpetrening på Frogner.

 

Siste uken i kurset er satt av til besøk hos Driftssentralen og Elektroskandia, samt befaring på ulike trafostasjoner, kraftstasjoner og vannkraftverk.

- Om fem uker, etter endt kurs er lærlingene klare for å gå inn i produksjonsavdelingene i Infratek, hvor de rullerer mellom avdelingene våre. De skal innom alle fagfelt, sier Jensen. 

alt

Årets gjeng, fra venstre: Emil Bjørnstad Strand, Jonas Berven Dammen, Jørgen Langtangen Gulliksen, Mikkel Sundland Karlstrøm, Benjamin Andre Aasen, Sindre Ormset, Felix Ulvatne Hansen, Jonas Garmo Nilsson.

 

Vil du bli lærling i Infratek? Les mer her.

24/08/2017

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...