Ny leder for kvalitet og utvikling

Inge Alme (42) er ansatt som leder for kvalitet og utvikling i Infratek.

Leder for kvalitet og utvikling er en ny rolle i Infratek-konsernet. Inge Alme skal bistå konsernsjef Lars Bangen med å utvikle, implementere, gjennomføre og opprettholde utvalgte strategiske initiativ i Norge, Sverige og Finland. 42-åringen har også overordnet ansvar for kvalitet og ISO-sertifikater, Infrateks  kjerneprosesser, HMS og forbedringer innen ledelse, innkjøp og produktivitet. 

- Inge har en bakgrunn som passer oss veldig bra. Han vil ha en viktig jobb i konsernet og vil være en viktig bidragsyter i vår utvikling. Han har mye erfaring i innføring av nye prosesser, som f.eks. etablering av fagnettverk på tvers av et internasjonalt selskap og etablering av nøkkelkundeprosess for en global salgsorganisasjon, sier Lars Bangen. 

Inge Alme har utdannelse innen industriell økonomi og organisasjon fra NTNU i Trondheim med spesialisering innen HMS-ledelse og risikoanalyser. Inge kommer fra Lloyd’s Register hvor han de siste årene har hatt diverse lederstillinger inkludert teknisk direktør for konsulentvirksomheten og global salgsdirektør i Energidivisjonen. 42-åringen var også sterkt involvert i utviklingen av og implementering av ny strategi i Lloyd’s Register-konsernet. 

- Infratek er et spennende nordisk konsern innenfor viktige samfunnsmessige sektorer. Det lokket, sier Inge Alme som også har vært HMS&Q-ansvarlig i design- og utbyggingsprosjekt for sportaxi-anlegg i Uppsala (testbane) og Suncheon i Sør-Korea. Tidligere har han også vært sikkerhetsansvarlig i T-baneringprosjektet i Oslo og deler av Bybaneprosjektet i Bergen.

Infrateks nye leder for kvalitet og utvikling har vært involvert i en rekke risikoanalyser og sikkerhetsstudier for kunder som f.eks. Vattenfall,  Statoil, Jernbaneverket, Trafikvärket, Aker Solutions og Fortum. Samt bidratt i interne granskninger av ulykker i organisasjoner som NSB og Eka Chemicals. 

Inge Alme begynte i Infratek 1. juni.

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...