Millionprosjekt på cruiseskip

Infratek skal levere etterlysende ledesystemer til to store utenlandske cruiseskip.

Cruiseskipene eies av henholdsvis MSC Cruises og Carnival Cruise Lines, og er under bygging hos Fincantieri i Italia. Skipene skal stå ferdig til seiling i 2018.

- Det er store skip Infratek nå skal levere etterlysende ledesystem til. Dette er den tredje største ordren som InfraGlow har mottatt på cruiseskip gjennom vår agent Trieste, sier prosjektleder i InfraGlow Bjørn Geeves.

Overleveringen av ledesystemet til skipene skjer i begynnelsen av juni. Infratek er totalleverandør av etterlysende lavtsittende visuelle ledesystemer og taktile systemer. Alle produkter markedsføres under navnet InfraGlow.

Voksende bransje

InfraGlow har satset på maritim sektor i flere år. Den siste ordren var for P&O Cruises sitt flaggskip MS Britannia, samt passasjerferga Cap Finistère.

- Vi har nettopp sluttført prosjektering og installasjon av etterlysende ledesystemer om bord på Cap Finistère, eid av Brittany Ferries. Det var et spennende og vellykket prosjekt, sier Geeves, som selv har 20 års erfaring i cruisesektoren.

Cruise- og fergeindustrien er i vekst, og det satses i økende grad på store og spesialiserte skip.

- Vi ser en enorm byggeaktivitet i maritim sektor. Det satses på cruiseskip- og reiser i stort spenn, fra Asia til Arktiske strøk. Infratek ønsker å være en betydelig leverandør av ledesystemer til bransjen i både inn og utland, sier Geeves.

Infratek til Nor-Shipping

Den norske shippingmessen Nor-Shipping anses for å være en av verdens mest betydningsfulle og kjente messer for skipsfartsnæringen. Fra 30. mai til 2. juni skal Infratek vise frem sine produkter på messen i Lillestrøm.

- I samarbeid med Lyngsaa AS skal vi stille ut lysarmaturer og etterlysende skilt for maritim sektor. I tillegg skal vi vise at Infratek er gode på termografi. Dette er noe vi jobber med på land, men som vi også ønsker å gjøre på skip, sier Geeves.

12/06/2017

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...