Milliardkontrakt med E.ON

Infratek er tildelt kontrakter fra E.ON Elnät med en estimert verdi på ca. 1,5 milliarder svenske kroner over en periode på fire år.

Infratek vil i perioden 2016 til 2019 ha hovedansvaret for drift og vedlikehold av E.ONs infrastruktur for elnett i Stockholm og Østre Småland. I tillegg har Infratek blitt tildelt garanterte prosjektvolumer i mange av E.ONs geografiske nettområder i Sverige.

Infratek har eksisterende virksomhet i begge avtaleområdene å bygge videre på når det gjelder bemanning, kontor, bilpark og materiell. I tillegg styrker selskapet sin posisjon i det sørlige Sverige med nye etableringer, for å være del av et voksende strømnett marked.

- Vi er svært fornøyde med å få tilliten fra E.ON Elnät. Hele organisasjonen har jobbet hardt for å komme i mål med disse avtalene. Resultatet innebærer store muligheter for Infratek, og vi behøver blant annet flere medarbeidere i prosjektvirksomheten vår, sier Lars Bangen, konsernsjef i Infratek. 

Avtalene har til sammen en estimert verdi på totalt 1,5 milliarder SEK, og inneholder også opsjon om forlengelse på to år. 

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...