Infratek ny sponsor for Marthe Kristoffersen

Fra og med i dag er Marthe Kristoffersen en del av Infratek-laget. Infratek går inn som personlig sponsor for langrennsløperen og skal følge Marthe frem mot nye høyder i langrennssporet. 

Marthe Kristoffersen signerte i dag en avtale med Infratek som en av hennes personlige hovedsponsorer. Marthe har med det fått 1350 Infratek-ansatte som nye medlemmer i fanklubben sin.

 − Vi gleder oss over å ha Marthe Kristoffersen med på Infratek-laget, og håper at hennes pågangsmot og arbeid i idretten kan inspirere våre ansatte i sin arbeidshverdag, sier kommunikasjonssjef Espen Mathisen.

alt
Marthe Kristoffersen og kommunikasjonssjef Espen Mathisen signerer avtalen.

Gleder seg!

Marthe gleder seg til samarbeidet, og er takknemlig for at Infratek vil være med henne på reisen for å nå det store målet − å bli verdens beste langrennsløper! Det er denne satsningen Infratek nå støtter. 

 − Jeg er gleder meg til å samarbeide med Infratek fremover. Jeg har jobbet hardt de siste årene for å nå mine mål, og håper å kunne dele erfaringer med Infratek som kan inspirere dem i arbeidet mot å nå deres mål, sier Marthe.

Vi gleder oss til å følge Marthe videre på reisen!

26/02/2015

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...