Konkurransemyndighetene har godkjent VINCI Energies oppkjøp av Infratek

VINCI Energies er nå formell eier av Infratek etter at konkurransemyndighetene i Norge og Sverige har godkjent kjøpet som omfatter samtlige aksjer i Infratek Group AS og inkluderer følgende datterselskaper: Infratek AS, Infratek Norge AS, Infratek Elsikkerhet AS, Infratek Sverige AB, Infratek Finland Oy og Pohjolan Werkonrakennus OY.

 

Avtalen om kjøpet ble offentliggjort 1. november i år.
- I påvente av Konkurransemyndighetenes godkjenning har vi vært i en ventefase. Nå er den over, og et nytt viktig kapittel i Infrateks historie kan for alvor begynne. VINCI Energies har fulgt det nordiske markedet tett i flere år. De ønsker å utvide sin virksomhet til Norden innen vår bransje - og de har valgt Infratek for å nå sine mål. Oppkjøpet av Infratek viser at de har tillit til oss og våre folk, vår kompetanse og det vi har oppnådd. Jeg tør si at hele organisasjonen vår står i startblokkene og at vi alle virkelig ser frem til å ta selskapet videre under nytt eierskap, sier Lars Bangen, konsernsjef i Infratek.


Da VINCI ikke har noen eksisterende virksomhet i Finland, har det ikke vært nødvendig at konkurransemyndighetene i Finland skulle vurdere VINCI Energies kjøp av Infratek.  

 

19/12/2017

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...