Kjør fra Oslo til Stockholm med Tesla

Infratek er ferdige med byggingen av de to første hurtigladestasjonene for Tesla i Sverige. Det betyr at korridoren mellom Oslo og Stockholm er dekket med hurtigladere for norske Tesla-eiere. 

Infratek har tidligere bygget de første Tesla-ladestasjonene i Norge, og har nå også bygget stasjonene på veien mot Stockholm.

I løpet av året vil Infratek bygge ytterligere 10-12 stasjoner i Sverige. Det vil blant annet gjøre det europeiske kontinentet mer tilgjengelig for norske Tesla-eiere gjennom bygging av stasjoner mot Malmø/København med ladestasjoner i Uddevalla, Falkenberg og Löddeköpinge.

- De to stasjonene som åpnes i dag er Teslas første hurtigladestasjoner i Sverige. Vi er glade for tillitten vi har fått fra Tesla, og vi ser frem til å bygge flere hurtigladestasjoner for dem i Skandinavia fremover, sier kommunikasjonssjef Espen Mathisen i Infratek.

Bygger videre i Norge
Også i Norge går utbyggingen av Teslas hurtigladestasjoner for fullt. Ladestasjonene som Infratek har bygget på Dombås, Lillehammer, Aurland, Gol, Lyngdal og Brokelandsheia, suppleres nå med stadig flere stasjoner.

- Vi er akkurat ferdige med bygging av hurtigladestasjoner i Vinje, Solli og i Sandane. Stasjonene er en viktig del av den nasjonale ladeinfrastrukturen til Tesla da det stadig kommer flere Teslaer på de norske veiene, sier Mathisen.

Infratek har etablert seg som den ledende leverandøren av hurtigladere for elbiler i Norge. Selskapet har i tillegg til Tesla-utbyggingen stått for byggingen av den første fasen av «Ishavsveien», med hurtigladestasjoner mellom Oslo og Svinesund på oppdrag fra Ishavskraft. De har også bygget ut stasjoner for Grønn Kontakt på strekningen mellom Oslo og Kristiansand, og leverer hjemmeladere gjennom de største Nissan-forhandlerne i Norge.

Kontakt:
Espen Mathisen, kommunikasjonssjef Infratek                                +47 950 44 789
 

17/07/2014

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...