Infratek vant Hennes & Mauritz

Klesgiganten Hennes & Mauritz (HM) inngår, etter en større anbudsrunde, ny avtale med Nedap og deres nordiske distributør Infratek om kjøp av fremtidsrettede varesikringsløsninger basert på RF-teknologi. Avtalen inkluderer også løsninger for kundetelling, samt muligheter for oppgradering til RFID. 

Hennes & Mauritz er en av verdens største klesforhandlere, kjent for å tilby mote og kvalitet til overkommelige priser. Den flerårige kontrakten omfatter den globale forsyningen og installasjonen av RFID-klart EAS (Electronic Article Surveillance) - utstyr og alarmer til nye og rehabiliterte butikker, så vel som kundetelling.

- Hennes & Mauritz ba de største produsentene i verden om tilbud, og vi er derfor naturligvis svært stolte over at de valgte løsningene som vi i Norge og Norden for øvrig leverer i samarbeid med vår partner Nedap. HM har gjort sitt valg basert på blant annet fremtidsrettethet, kvalitet og leveringsdyktighet, noe vi anser som en bekreftelse på den jobben vi har utført gjennom årene, sier Roy Tuhus, nordisk direktør for produktledelse og forretningsutvikling i Infratek Sikkerhet

Ytelse og RFID
Den valgte EAS-løsningen, som nå implementeres i kjedens butikker, gjør det mulig å oppgradere til RFID-teknologi i fremtiden – uten behov for store investeringer i maskinvare. RFID (Radio Frequency IDentification) er løsninger som gir full kontroll over produkter fra deres ankomst til de forlater butikken.

RFID sørger for full kontroll over logistikk, lager og inventar, raskere varetelling, rask informasjon om tilgjengelighet og plassering av produkter i butikk – og tar elektronisk varesikring (EAS) ett skritt videre ved å generere mer spesifikke kundedata. Disse forteller hvilke varer og elementer i butikken som genererer mest trafikk, hvilke som tiltrekker mest interesse og hvilke som selger raskest.

På denne måten blir det enklere å håndtere inventar, og de ansattes tid frigjøres ved at tidkrevende oppgaver som merking av produkter kan gjøres tidligere i verdikjeden, slik at man kan ha større fokus på kundene.

Leveransene vil skje fortløpende i forbindelse med åpning av nye butikker og ombygninger av eksisterende butikker.

Skybasert forebygging av tap
Som del av den nye løsningen fra Infratek, får HM profesjonell support både på stedet og online, med en integrert, skybasert metode for sikkerhet og forebygging av tap. Denne sørger for at forhandlerne har tilgang på fortløpende sanntidsinformasjon fra alle deler av systemet, hvilket hjelper dem med å kontinuerlig forbedre butikkenes ytelse.

04/02/2014

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...