Infratek tar flytoget i Sverige

A-Train har forlenget avtalen med Infratek om vedlikehold på jernbaneanlegget for Arlanda Express i Stockholm. Avtaleforlengelsen har en verdi på 50 millioner svenske kroner.

- I dette oppdraget har vi et helhetsengasjement med funksjonsansvar, som stiller høye krav til service, tilgjengelighet og kvalitet, sier Leif Andersson, forretningsutvikler for jernbane i Infratek.

Vedlikeholdsavtalen som nå er forlenget omfatter drift og vedlikehold av Bane, El, Signal og Tele (BEST) på jernbaneanlegget til høyhastighetstoget mellom Stockholm sentralstasjon og Arlanda flyplass.

Avtalen gjelder fra april 2014 til april 2016.

- Vi har hatt et langvarig og nært samarbeid med Infratek, og vi har hatt et felles mål om å være Sveriges punktligste togoperatør. Arlanda Express har nå beholdt denne posisjonen 10 år på rad, sier Per Thorstenson, administrerende direktør i A-Train. 

Infratek har utført drift og vedlikehold ved Arlanda Express siden banen ble åpnet i 1999. Oppdraget har vært viktig for å utvikle konsernets virksomhet innen bygging, drifting og vedlikehold for jernbanesegmentet, som er et strategisk satsingsområde for Infratek.

Kontakt:
Leif Anderson, forretningsutvikler jernbane                    + 46 76 860 64 64
Lars Bangen, konserndirektør Lokal Infrastruktur            + 47 907 81 223

10/12/2012

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...