Infratek etableres i Danmark

Infratek har kjøpt et dansk sikkerhetsselskap, og befester sin nordiske posisjon innen varesikring og høysikkerhet.
 

- Dette er et strategisk viktig skritt for vår sikkerhetsvirksomhet, sier konsernsjef Bjørn Frogner, og legger til at Danmark er et viktig marked innen områdene varesikring og høysikkerhet. 

Kjøper markedsleder
Infratek, ved forretningsområdet Sikkerhet, har inngått avtale om kjøp av 51 prosent av aksjene i det danske sikkerhetsselskapet Plahn Systems. Avtalen inneholder også opsjon på kjøp av resten av aksjene i selskapet.
- Plahn Systems er markedsleder innen varesikring i Danmark, og leverer også tjenester innen høysikkerhet, sier Lars Erik Finne, konserndirektør for Sikkerhet i Infratek.

Nordisk strategi
Oppkjøpet er et videre ledd i Infrateks nordiske strategi, og de har flere danske kunder gjennom et eksisterende samarbeid med Plahn Systems.
- Vårt samarbeid med Plahn Systems i fjor har gitt meget gode resultater, sier Finne, og legger til at selskapets kompetanse og kundestruktur er attraktiv, med mulighet for ytterligere vekst. Det danske markedet vurderes som fragmentert, noe som gir muligheter for å ta en ledende posisjon innen sikkerhetstjenester.

Plahn Systems ble etablert i 2001 av Bjarne Plahn og Christian Larsen, som blir med videre i satsingen til Infratek. Det har 15 ansatte. Estimerte salgsinntekter for i fjor er omlag 30 millioner danske kroner, med et resultat på over 3 millioner danske kroner. Hovedkontoret ligger i Fredriksværk.
- Vi tror på en spennende fremtid sammen med Infratek, vi har markedets beste produkter og gleder oss til å gi god service til mange nye kunder, sier administrerende direktør Bjarne Plahn.

27/02/2013

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...