Infratek bygger KIWI-hurtigladere

Infratek har bygget hurtigladere for elbiler ved Norges første miljøbutikk, som ble åpnet av klima- og miljøminister Tine Sundtoft i dag. Oppdraget er starten på utrullingen av et landsdekkende tilbud for hurtiglading ved KIWI-butikker i Norge. 

Den nye KIWI-butikken har alt av det nyeste innen miljøteknologi, inkludert hurtigladere installert av Infratek.

- Vi er glade for å være en del av dette spennende prosjektet. Før året er omme vil vi være godt i gang med prosjektet som vil gi omlag 50 hurtigladere ved KIWI-butikker rundt omkring i landet, sier kommunikasjonssjef Espen Mathisen i Infratek.

Infratek har etablert seg som den ledende leverandøren innen prosjektering, installasjon og drift av hurtigladere for elbiler i Norge.

- Som en aktør i markedet for bygging av kritisk infrastruktur, er den nasjonale ladeinfrastrukturen et viktig segment for oss. Basert på veksten i elbilsalget i Norge og en foreløpig videreføring av de politiske insentivene når det gjelder elbiler, er infrastruktur for hurtiglading noe mange er opptatt av, sier Mathisen.

Ved KIWI-butikken på Auli bygges det nå en ny type universal-ladere, hvor man kan lade alle typer elbiler. Utbyggingen gjøres i regi av Nissan, med bidrag fra Renault og VW. KIWI stiller lokasjonene til disposisjon og Infratek er den utførende entreprenøren.

Infratek har stått for utbyggingen av Teslas ladestasjoner i Norge, og har nå også startet byggingen av ladestasjoner i Sverige for den amerikanske bilprodusenten. Infratek har også bygget den første fasen av Ishavsveiens hurtigladenettverk mellom Oslo og Svinesund, samt bygget hurtigladestasjoner for Grønn Kontakt på strekningene Oslo – Kongsberg og Oslo - Kristiansand.

Kontakt:
Espen Mathisen, kommunikasjonssjef Infratek                                +47 950 44 789

25/09/2014

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...