Infratek bygger for Tesla

I dag åpner Tesla seks hurtigladestasjoner i Norge. Infratek har jobbet intensivt gjennom sommeren med å bygge stasjonene som gjør det mulig for Tesla-eiere å reise mellom de største byene i Sør- og Midt-Norge.

Infratek landet prestisjeoppdraget med å bygge den amerikanske elbilprodusenten Teslas hurtigladestasjoner i Norge etter å ha etablert seg som den ledende leverandøren av hurtigladere for elbiler i Norge.

- Vi har jobbet hardt for å få dette til, og våre kompetente medarbeidere har gjort en kjempejobb de siste månedene. Vi har bygget Teslas nye hurtigladestasjoner på Dombås, Lillehammer, Aurland, Lyngdal, Gol og Brokelandsheia, sier prosjektansvarlig Thomas Moen i Infratek.

Stasjonene er en viktig del av den nasjonale ladeinfrastrukturen når det etter hvert kommer flere Tesla-elbiler på de norske veiene.

- Infratek har gjort en formidabel jobb med å få opp infrastrukturen for superladestasjonene våre på svært kort tid, sier Esben Pedersen kommunikasjonssjef for Tesla Motors i Skandinavia.

Infratek har det siste året stått for utbyggingen av den første fasen av «Ishavsveien», med hurtigladestasjoner mellom Oslo og Svinesund på oppdrag fra Ishavskraft. De har også bygget ut stasjoner for Grønn Kontakt på strekningen mellom Oslo og Kristiansand, og leverer hjemmeladere gjennom de største Nissan-forhandlerne i Norge.

- Fordelen vår er at vi har lang erfaring innen elektrisk infrastruktur og kan også tilby tekniske sikkerhetsløsninger. På den måten kan vi tilby kundene våre en totalleveranse, og samtidig hente ut synergier på tvers av forretningsområdene i konsernet, sier forretningsutvikler Roar Haaland Johansen i Infratek. 


Kontakt:

Thomas Moen, prosjektansvarlig Infratek                        +47 904 17 199
Roar Haaland Johansen, forretningsutvikler Infratek         +47 906 36 095
Espen Mathisen, kommunikasjonssjef                          + 47 950 44 789

30/08/2013

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...