Infratek tildelt Statnetts HMS-pris

Statnett sin Sikkerpris for 2018 gikk til Infratek Norge for solid HMS-arbeid i forbindelse med forberedende arbeider for fornyelsen av Sogn transformatorstasjon i Oslo.

Prisen ble delt ut under Statnett sin høstkonferanse tirsdag 6. november. Det var Statnetts konserndirektør Håkon Borgen som overrakte prisen. 

– Infratek har vist god progresjon i sitt HMS-arbeid med stor vilje til kontinuerlig læring og forbedring. De har gjennomført prosjektet med tydelig HMS-fokus og uten alvorlige skader. De demonstrerer en god forståelse for sin rolle som entreprenør, og gir samtidig oss mer forutsigbarhet som byggherre gjennom å påpeke risiko gjennom planleggingen, sa Borgen som begrunnelsen for prisen. – Vi vil også peke på deres målrettede innsats for å redusere ulemper for naboer og nærmiljøet rundt anleggsplassen.

Det var konsernsjef i Infratek Lars Bangen som mottok prisen sammen med HMS-K-leder i Norge Stein Olav Lervik. 

– Jeg vil takke for denne beærelsen. Infratek jobber over hele Norden, og vi oppfatter Statnett som den enkeltkunden som virkelig setter HMS høyest på agendaen. Derfor er det ekstra stas å bli beæret av dere, sa Bangen i takketalen.

– HMS er grunnmuren i vår virksomhet og en del av vårt DNA, vi er derfor utrolig stolte av å motta prisen som en anerkjennelse av vårt arbeid, sa HMS-K-leder Stein Olav Lervik. – Dette er virkelig en lagseier, og gir oss fantastisk motivasjon for videre å utvikle oss.

alt

06/11/2018

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...