Infratek til Metodedagene med Tesla ladestasjon

Infratek er en naturlig del av REN Metodedager i Drammen, 14. og 15. juni. På standen vår kan du møte flere av våre eksperter, delta på quiz og vinne en Tesla for en helg.

Som kunde av Infratek får du tilgang til hele vår erfarings- og kunnskapsbank med 1400 kompetente medarbeidere og spesialister. Vi har kompetanse blant annet innen distribusjonsnett, regionalnett, transformatorstasjoner, tunellsikring, beredskapstjenester, reservekraft, belysning, elsikkerhet og ladestasjoner for el-biler. På Metodedagene kan du møte mange av våre eksperter, blant annet de som bygger ladestasjoner for el-biler. Til Drammen Travbane der Metodedagene arrangeres har vi med oss en komplett Tesla ladestasjon – lik de vi har bygd rundt om i Norge. Ingen har bygd flere ladestasjoner enn Infratek – på Metodedagene deler vi gjerne våre erfaringer, og svarer på spørsmål om ladestasjoner – og alle andre produkter og tjenester vi leverer.

I Infratek har vi trygge leveranser i høysete. HMS er en del av vårt DNA, derfor vil dette også være i fokus på quizen vår hvor det altså er mulig å vinne en Tesla Modell X eller Modell S for en helg. Vi har med en Tesla Model X på utstilling, og en representant fra Tesla vil være tilstede for å svare på dine spørsmål om bilen

Du finner Infratek på standen for avdeling «kabelteknikk og kabelutstyr». Vel møtt!


http://www.metodedager.no/2017/

 

12/06/2017

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...