Infratek styrker nordisk posisjon

I dag sluttfører Infratek oppkjøpet av det finske selskapet PWR (Pohjolan Werkonrakennus) og satser friskt på videre vekst i Norden.

- Vi er ledende på distribusjonsnettet i Norge og Sverige fra før, og på sentralnettet i Finland. Med dette oppkjøpet får vi også posisjon på distribusjonsnettet i Finland, sier konsernsjef Lars Bangen.

Infratek har også nylig signert en ny milliardavtale med E.ON i Sverige og har i løpet av høsten og vinteren jobbet med å ansette et hundretall nye medarbeidere, og etablere nye kontor i sør- og midt-Sverige.

- Vi skal vokse framover, både organisk og strukturelt, sier Bangen.

PWR har en omsetningsprognose på over 200 millioner kroner for 2015 og har kunder som Elenia Verkko, Caruna, Savon Voima Verkko, E.ON og mange flere.

Transaksjonen har closing i dag.

Om Infratek

Infratek er et ledende nordisk konsern innen bygging, drifting og vedlikehold av kritisk infrastruktur. Millioner av mennesker i Norden er avhengige av den jobben vi gjør hver dag. Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen strømforsyning, jernbanesystemer og belysning. Infratek har 1350 ansatte i Norge, Sverige og Finland, og omsetning i 2014 på NOK 2,77 milliarder. Felles for de ansatte i Infratek er at vi alle bidrar enten direkte eller indirekte til at den kritiske infrastrukturen i samfunnet fungerer. Les mer på www.infratek.no.

For mer informasjon, kontakt:

Kristin Eldnes, kommunikasjonssjef, kristin.eldnes@infratek.no, 90807389.

 

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...