Infratek sponser sjukjemper Nadja Casadei

Nå er sjukjemperen Nadja Casadei en del av Infrateklaget. Infratek har gått inn som personlig sponsor for Nadja for å støtte henne i reisen mot nye mål. 

Nadja Casadei er en av Sveriges fremste mangekjempere med flere SM-gull og internasjonal suksess i bagasjen. I 2013 ble Nadja rammet av kreft. I dag er hun kreftfri og satser for fullt mot OL i Rio i 2016. Infratek har lenge støttet kreftforskningen ved årlige bidrag til Kreftforeningen og deres svenske og finske søsterorganisasjoner. Nadjas kobling til Svenske Cancerfonden og det faktum at Infratek inspireres av sterke idrettsutøvere er grunnen til at Infratek nå inngår sponsorat med sjukjemperen.

- Sponsoratet med Nadja er en del av vårt utviklingsarbeid og er en måte å ytterligere forsterke vår kultur. I Infratek benytter vi oss mye av idrettsmetaforer og arrangerer interne konkurranser, og søkte derfor etter en eliteutøver som kan inspirere organisasjonen. Med sin imponerende kampånd og vinnerinstinkt er Nadja Casadei helt rett person å se opp til og lære av, sier Alf Engqvist, Administrerende direktør i Infratek Sverige.

- Det kjennes mektig å ha et sterkt selskap i ryggen. Jeg er så stolt over dette samarbeidet og det kjennes stort for meg å ha Infrateks støtte i min reise tilbake, sier Nadja.    

alt    

Alf Engqvist, administrerende direktør i Infratek Sverige sammen med sjukjemperen Nadja Casadei   

Infratek støtter Nadja i henne neste store delmål OL i Rio i 2016 og kommer til å følge henne og få nyttige tips når det gjelder både fysisk og mental trening. Nadja Casadei kommer også til å delta på kundearrangementer  og konferanser sammen med Infratek.

- I sommer kommer jeg til å ta på meg konkurransedrakten for å kjenne at jeg er i gang. Jeg kommer til å begynne med kule og spydkast, og hvis jeg kjenner at kroppen svarer prøver jeg meg på sprint. Jeg tilpasser treningen etter dagsform og tar det med ro innimellom. Neste store delmål er OL i Rio i 2016. Jeg har deltatt i EM og VM, derfor er det spesielt spennende med OL. Men jeg vil delta i EM og VM igjen og etter det enda et OL, sier hun og ler.

alt

Nadja Casadei er nå med på Infratek-laget

22/04/2015

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...