Infratek på rett vei

Etter at Infratek i fjor fikk nye eiere, har selskapet nå snudd underskudd til overskudd og leverer i 2014 et driftsresultat på 150,6 millioner kroner.  

Omsetningen ble 2,77 milliarder i 2014. Det er en økning fra 2013 da omsetningen var på 2,72 milliarder (justert etter salget av forretningsområdet Sikkerhet). Infratek ble tatt av børs i mars i fjor da Triton-fondene kjøpte 100 prosent av aksjene i konsernet. 

− Det siste året har det blitt jobbet intenst med interne forbedringsprosjekter, et arbeid vi nå begynner å se resultatene av, sier konsernsjef Lars Bangen.

Dette arbeidet vil fortsette fremover og skal sikre videre vekst i selskapet. 
− Økt effektivitet i driften har gjort selskapet mer konkurransedyktig. Samtidig har vi vunnet flere strategisk viktige kontrakter som har styrket markedsposisjonen vår, supplerer Bangen. 

Ved inngangen til 2015 er Infratek posisjonert som er en rendyrket tjenesteleverandør innen elektrisk infrastruktur, telekom, belysning og jernbane, med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Infratek har ca. 1350 ansatte og hovedkontoret ligger i Oslo.


Se rapport for 4. kvartal 2014

17/03/2015

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...