Hanne, Maren, Kjeld og Ansgar er årets sommerstudenter

Gjennom sommeren skal denne gjengen jobbe hos Infratek med oppgaver rettet mot drift og vedlikehold av vindparker, og optimalisering av kalkulasjon og anbud.

Her er sommerstudentene våre:

alt

Navn: Hanne Houge Mathisen 

Alder: 25 år

Utdanning: Industriell økonomi og teknologiledelse ved UiA (Universitetet i Ager). Skal begynne på femte året. Har også en bachelor i fornybar energi med elkraft.

alt

Navn: Ansgar Ladstein

Alder: 27 år

Utdanning: Ble akkurat ferdig med master i fornybar energi ved NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås)

alt

Navn: Maren Elise Leinum

Alder: 25 år

Utdanning: Energi og Miljø på NTNU med fordypning i effektivisering og klimatisering av bygninger. Begynner på femte året.

alt

Navn: Kjeld Fjeldberg

Alder: 25 år

Utdanning: Energi og miljø NTNU med fordyping i Elkraft

- Hanne, Maren, Kjeld og Ansgar er valgt ut blant over 100 kvalifiserte søkere. I sommer er de en del av Infratek sitt markedsteam, og vi gleder oss til å høre deres perspektiver og analyser av oppgavene de har fått utdelt. Tilbakemeldingene vi får fra nyutdannede eksperter, fremtidens arbeidstakere, er kjempeviktig. De ser bedriften fra et nytt lys, og kan bidra med sentrale innspill til hvordan vi kan forbedre oss, sier Ane Bruaset, Business Partner i Infratek, som har vært med i hele rekrutteringsprosessen. 

Studentene har fått utdelt to oppgaver som skal løses i løpet av sommeren.

- Den ene oppgaven er en analytisk oppgave der skal vi skal se på optimalisering av anbud for serviceoppdrag, mens den andre oppgaven går ut på å undersøke et potensielt nytt forretningsområde for Infratek; drift og vedlikehold av vindparker, forklarer Kjeld.

- Vi er veldig fornøyd med begge oppgavene. De er helt ulike, men viktige og interessant begge to, sier Maren. 

- Alt handler om hvordan Infratek i størst grad kan være konkurransedyktige, hvordan man kan skaffe seg markedsandeler til enhver tid, sier Hanne. Med så ulike oppgaver får vi en skikkelig innsikt i hele Infratek som bedrift.

Rikholdig førsteuke

- Første halvannen uke på Infratek har vært innholdsrik. Vi har blitt tatt så godt imot, alle har vært utrolig behjelpelige. Vi har hatt møter med de fleste avdelinger, introkurs, møtt de som er ansvarlig for de ulike prosjektene, ja, vi har blitt kjent med hele bedriften, noe som er en god forutsetning for å løse oppgavene på best mulig måte, forteller Ansgar. 

- Vi har også vært på befaring på Linderud transformatorstasjon. Det var fint å se ting i praksis. Vi lærte mye av å snakke med prosjektleder og de som jobber der, sier Maren.

I løpet av sommeren skal studentene reise til Egersund for å befare en idriftsatt vindpark, i tillegg skal de innom Bjerkrheim vindpark der Infratek for tiden gjør internkabling mellom 70 vindmøller samt utfører 132 kV kabling mellom interntrafo og Statnetts transformatorstasjon.

alt

Fra befaring på Linderud transformatorstasjon. Fra venstre Mari Langehaug (leder for prosjektering), Ansgar, Kjeld, Maren, Hanne og prosjektleder Trond Petter Lunde. 

Hanne, Maren, Kjeld og Ansgar skal jobbe hos oss frem til fredag 10. august.

06/07/2018

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...