Bransjeprofil velger Infratek

Infratek har engasjert bransjeprofil innen høysikkerhet for å styrke satsingen på storkundemarkedet innen blant annet olje-, gass-, og energisektoren. 

Infratek har engasjert den svenske bransjeprofilen Robert Jansson, og vil med dette forsterke selskapets nordiske posisjon innen høysikkerhet. Jansson hentes inn for å ta et spesielt ansvar for salgsarbeidet mot storkundesegmentet innen høysikkerhet i Norden.

Skreddersydde løsninger
Infratek leverer komplekse integrerte sikkerhetssystemer som er skreddersydd etter kunders behov i det nordiske markedet. Dette er integrerte høysikkerhetsløsninger innen hovedsegmentene; energi, olje, gass, transport og helse. Infratek leverer også systemer globalt for storkunder innen olje- og gassektoren.
- Med en bransjeprofil som Jansson på laget tar vi ytterligere et skritt i retning med å etablere flere storkunder innen høysikkerhet i Norden, sier Espen Thorgersen, salgsdirektør for høysikkerhet i Infratek.

Robert Jansson har bakgrunn fra HID Global hvor han blant annet har vært Salgssjef med ansvar for det Nordiske markedet, samt vært ansvarlig for de 150 største kunden og konsulentene i Storbritannia, Nederland og i Norden.
- Med hans erfaring og kompetanse styrker vi det nordiske salgsarbeidet ytterligere, sier Thorgersen.

Ny trend
Trenden i det internasjonale sikkerhetsmarkedet er at større kunder vil standardisere egne sikkerhetsløsninger på tvers av landegrenser.
- Dette gjør det nødvendig å ha en helhetlig nordisk satsning som ivaretar kunden i hele regionen, sier Thorgersen, og legger til at med Janssons internasjonale erfaring fra denne bransjen er Infratek styrket i dette pågående arbeidet.

Nordisk marked
Tidligere i år kjøpte også Infratek det danske sikkerhetsselskapet Plahn Systems.
Dette er et ledd i selskapets strategi med å befeste posisjonen innen sikkerhets-virksomhet i Norden.
- Danmark er et viktig marked innen områdene varesikring og høysikkerhet, sa konsernsjef Bjørn Frogner i Infratek. Plahn Systems er markedsleder innen begge disse områdene i Danmark.

Kontakt:
Lars Erik Finne, konserndirektør sikkerhet  tlf. 928 90 890
Espen Thorgersen, salgsdirektør høysikkerhet  tlf. 907 48 183
 

12/03/2013

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...