Medarbeidere

 • Ellen Beate Wethal
  Ellen Beate Wethal

  Hvor lenge har du jobbet hos Infratek?
  Jeg har jobbet her i 26 år. Jeg begynte i Oslo Lysverker, og har vært med i Oslo Energi, Viken Energinett og Hafslund. Så var jeg med til Infratek da vi ble skilt ut som et eget konsern.

  Hva jobber du med?
  Jeg jobber som regnskapsmedarbeider i Infratek ASA, hvor mine arbeidsoppgaver er inngående fakturabehandling, inn- og utbetalinger mot kunder samt avstemminger.

  Hvorfor er det bra å jobbe i Infratek?
  Trivsel er en avgjørende faktor for meg. På lønn- og regnskapsavdelingen har jeg mange gode kolleger og vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Jeg synes det har vært interessant å være med å bygge opp en egen regnskapsavdeling i Infratek. Bruk av nye systemer og løsninger er artige utfordringer.

 • Heidi Salonen
  Heidi Salonen

  Hvor lenge har du jobbet hos Infratek?
  Jeg begynte i juni 2009 etter at jeg hadde hatt et semesters praksis her under yrkesutdanningen min. Før jeg utdannet meg til driftsingeniør jobbet jeg med mange forskjellige ting, og jeg har dessuten en grad innen samfunnsfag.

  Hva jobber du med?
  Driftsingeniør innen høyspenning. Jeg jobber med samordning og koordinering av transformatorprosjekt i Stockholmsområdet. Jeg jobber også som delprosjektleder for brannalarm- og slukkesystem på alle transformatorstasjonene til våre to største kunder. Jeg gjør også elsikkerhetsbesiktninger.

  Hvorfor er det bra å jobbe i Infratek?
  Det er variasjon, bevegelse og bredde i jobben. Jeg setter pris på at man har mulighet til å få jobbe med andre ting innen Infratek, og prøve seg på noe nytt. Da behøver man ikke bytte jobb for å utvikle seg videre!

 • Jukka Kesälä
  Jukka Kesälä

  Hvor lenge har du jobbet hos Infratek?
  Jeg begynte å jobbe i daværende Imatran Voima for 34 år siden som senere ble Fortum, så jeg har vært med siden starten.

  Hva jobber du med?
  De første 31 årene jobbet jeg som elektriker. I dag jobber jeg som prosjektleder, som blant annet innebærer at jeg organiserer arbeidet, skaffer materiale og utarbeider anbud og rapporter. Det er også en del av jobben min å følge opp sikkerheten i prosjektene.

  Hvorfor er det bra å jobbe i Infratek?
  Jeg har jobbet her så pass lenge og har fått sjansen til å utvikle meg innen det samme selskapet.  Derfor har jeg ikke noe behov for å bytte jobb. Jeg er veldig fornøyd med å jobbe i Infratek!

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...