Vil du bli lærling?

Som energimontørlærling i Infratek vil du være en del av en egen avdeling som har fokus på fagopplæringen. Vi har et helhetlig system som sørger for god oppfølging gjennom hele læretiden, både på faglig og personlig nivå. 

Vi er opptatt av å bruke gode og moderne løsninger i arbeidet, og som lærling i Infratek vil du bruke elektroniske hjelpemidler fra starten av læretiden.

Infratek har et høyt fokus på sikkerhet, og fagopplæringsavdelingen er spesielt opptatt av å bringe frem en god sikkerhetskultur blant våre lærlinger. At du får en bred forståelse for faget er viktig for oss, og dette gjenspeiles i den interne utdanningsplanen.

Underveis i læretiden vil du bli fulgt av erfarne instruktører og ha jevnlige samtaler hvor vi ser på din utvikling og setter nye faglige mål. 

Her finner du mer informasjon om faget.

 

Lucas Mateo Salinas, tidligere lærling i Infratek. Jobber nå som energimøntør hos oss:

alt

"Jeg var lærling i Infratek, og besto fagprøven min i 2017. Jeg fikk fast jobb som energimontør med en gang. Energimontør er et fint yrke. Jeg har ADHD, og trenger fysisk aktivitet. Jeg tenker på jobben jeg gjør som trening. Dessuten brenner jeg virkelig for faget og den varierte hverdagen. Infratek er det beste stedet å lære. De er flinke på opplæring og oppfølging, og best på og la nye energimontører lære og utvikle seg videre etter fagprøven." 

- Lucas Mateo Salinas, energimontør. 

 

27/02/2018

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...