Kontakt

Vibecke Skjolde
Vibecke Skjolde
Finansdirektør / CFO
(T) +47 916 62 110

Bjørn Frogner fratrer som konsernsjef

Bjørn Frogner fratrer stillingen som konsernsjef i Infratek ASA.

Frogner fratrer som konsernsjef fra 25. oktober. Styret har besluttet å konstituere Lars Bangen i stillingen inntil videre. Han er i dag konserndirektør for forretningsområdet Lokal Infrastruktur i Infratek. Styret vil umiddelbart starte arbeidet med å finne en ny konsernsjef.

Bjørn Frogner har vært engasjert i arbeidet med etableringen av konsernet siden 2001, og har hatt stillingen som konsernsjef siden Infratek ble skilt ut fra Hafslund og børsnotert i 2007.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i selskapet og har satt stor pris på godt samarbeid med mange dyktige kollegaer, sier Bjørn Frogner.

- Styret ønsker å uttrykke en stor takk til Bjørn Frogner for hans viktige bidrag til Infratek. Han var sentral i etableringen av Infratek som konsern ved utskillelsen fra Hafslund og børsnoteringen i 2007. Han etablerte også Infratek som en nordisk aktør gjennom oppkjøpet av Fortums entreprenørvirksomhet i Sverige og Finland i 2009, og utviklet Infratek fra offentlig forvaltning til en kommersiell aktør i et nytt marked innen kritisk infrastruktur i Norden, sier styreleder Mimi Berdal.

Infratek ASA

25. oktober 2013

For mer informasjon, kontakt:

Mimi Berdal, styreleder       tlf. 908 92 442

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...